Profil

Hos JYSK Råhusmontage arbejder vi hver dag for, at vores kunder kan få monteret betonelementer på en sådan måde, at økonomi, kvalitet og tidsplaner kan gå op i en højere enhed.

Erfarne montører

Erfarne montører er en vigtig forudsætning for at kunne håndtere de udfordringer, der ligger i at montere betonelementer. Vi lægger stor vægt på at beskæftige og fastholde de bedste montører, så vi kan levere en høj og ensartet kvalitet, uanset hvem vi sætter på opgaven.

Sikkerhed på pladsen

Vi opererer med en høj grad af sikkerhed i vores arbejde. Ingen byggeopgave er værd at risikere liv og lemmer for. Vi forstår både at indordne os de sikkerhedskrav, der stilles, men stiller også krav til forholdene på byggepladsen, hvis de ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarlige.

Effektiv administration

Vi arbejder løbende på at forbedre vores administration, med fokus på fleksibilitet og tidsbesparelse. Derfor råder vi bl.a. over en plotter, der kan printe i A2 format, så vi altid har muligheden for at printe de nyeste tegninger med høj detaljeringsgrad.

Historie

JYSK Råhusmontage A/S i Vorbasse er stiftet i 2012, men der vil være mange, som kan genkende navnet fra tidligere tider. I Vejen lå engang en virksomhed ved navn Jysk Råhusmontage og Specialpuds, der desværre gik konkurs, og det er herfra navnet kommer. De der kendte til firmaet i Vejen vil kunne genkende Henning Jespersen, som også varetager elementmontagen i JYSK Råhusmontage i dag. Vi udførte i en periode også opgaver inden for porebeton og puds, men koncentrerer os i dag alene om betonelementmontage.

Close Menu