Betonelementer

Da vi er en virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med montage af betonelementer, har vi samlet en liste over producenter af betonelementer til dig. Nogle af producenterne har specialiseret sig i særlige typer af betonelementer, mens andre sigter efter at levere komplette løsninger. Nedenfor kan du læse deres egne beskrivelser og evt. klikke videre til deres referencer.

Spæncom A/S

Telefonnr.: 88 88 82 00
Email: info@spaencom.dk
Hjemmeside: https://spaencom.dk
Referencer: https://spaencom.dk/referencer/
Projekter hvor vi har monteret: https://jyskraahus.dk/tag/spaencom/ 

Som en del af den internationale koncern Consolis er Spæncom en specialiseret partner, der kan omsætte kundernes ideer til konkret betonviden. Vi har sat standarden inden for dansk betonelementbyggeri i 70 år, og det bliver vi ved med. Fra første fase til færdigt byggeri. Fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter. Vi udfordrer det gængse, fordi vi kan, og fordi vi ved, hvad vi taler om. Det sikrer altid den optimale løsning. Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark.

Contiga A/S

Telefonnr.: 72 17 10 00
Email: info@contiga.dk
Hjemmeside: http://www.contiga.dk
Referencer: http://www.contiga.dk/referencer/
Projekter hvor vi har monteret: https://jyskraahus.dk/tag/contiga/

Contiga A/S er en af Danmarks førende producenter af præfabrikerede betonelementer. Som totalleverandør af rådgivning, tegning, statik, produktion og montage har vi i mere end 35 år banet vejen for nye løsninger og gjort det umulige muligt indenfor konstruktion, produktion og montage af betonelementer.  

Close Menu