Betonelementer

Da vi er en virksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med montage af betonelementer, har vi samlet en liste over producenter af betonelementer til dig. Nogle af producenterne har specialiseret sig i særlige typer af betonelementer, mens andre sigter efter at levere komplette løsninger. Nedenfor kan du læse deres egne beskrivelser og evt. klikke videre til deres referencer.

Spæncom A/S

Telefonnr.: 88 88 82 00
Email: info@spaencom.dk
Hjemmeside: https://spaencom.dk
Referencer: https://spaencom.dk/referencer/
Projekter hvor vi har monteret: https://jyskraahus.dk/tag/spaencom/ 

Som en del af den internationale koncern Consolis er Spæncom en specialiseret partner, der kan omsætte kundernes ideer til konkret betonviden. Vi har sat standarden inden for dansk betonelementbyggeri i 70 år, og det bliver vi ved med. Fra første fase til færdigt byggeri. Fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter. Vi udfordrer det gængse, fordi vi kan, og fordi vi ved, hvad vi taler om. Det sikrer altid den optimale løsning. Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark.

Contiga A/S

Telefonnr.: 72 17 10 00
Email: info@contiga.dk
Hjemmeside: http://www.contiga.dk
Referencer: http://www.contiga.dk/referencer/
Projekter hvor vi har monteret: https://jyskraahus.dk/tag/contiga/

Contiga A/S er en af Danmarks førende producenter af præfabrikerede betonelementer. Som totalleverandør af rådgivning, tegning, statik, produktion og montage har vi i mere end 35 år banet vejen for nye løsninger og gjort det umulige muligt indenfor konstruktion, produktion og montage af betonelementer.  

Niss Sørensen & Søn A/S

Telefonnr.: 97 56 42 22
Email: tilbud@nssas.dk
Hjemmeside: http://www.nssas.dk/
Projekter hvor vi har monteret: https://jyskraahus.dk/tag/niss-soerensen-og-soen/

Niss Sørensen & Søn A/S blev grundlagt i 1969 som specialfabrik for fremstilling af Leca dækelementer og betonprodukter til byggeindustrien både til private og erhverv. I dag producerer vi lecadæk til hele Skandinavien. Vi sælger også huldæk, som vi får produceret i Tyskland. Derudover har vi en handelsafdeling som sælger en bred vifte af andre produkter til byggeindustrien b.la. lyskasser, vinduer og døre, lydisoleringsmåtter, kantforskalning, afvandingsrender og bruseafløb.
Vores virksomhed har en størrelse, som sikrer at du som kunde er i centrum. Vejen til afgørelser er meget kort, hvilket medfører fleksibilitet og hurtig levering.

Industri Beton A/S

Vi er totalleverandør på byggeprojekter og er leveringsdygtig i alle elementtyper i beton til råhusbyggeri. Vægge, SL-dæk, huldæk, forspændte bjælker, slapt armerede søjler (firkantede eller runde), facadebeklædninger i fiberbeton, affadsskakte, altaner og trappeløb (flere varianter inkl. terrazzo).
Hos os kan du få hele pakken – også montage og projektering.

Hi-Con

Telefonnr.: 98 28 37 20
Email: info@hi-con.dk 
Hjemmeside: https://www.hi-con.dk
Referencer: https://www.hi-con.dk/referencer
Projekter hvor vi har monteret: https://jyskraahus.dk/tag/hi-con/

Hi-Con har specialiseret sig i højstyrkebeton. Vi udnytter materialet til at gøre dine drømme om unik arkitektur til virkelighed.
Den meget stærke og holdbare beton anvender vi til blandt andet at skabe smukke trapper, altaner, broer og facadeelementer til unikke byggeprojekter i hele Europa. 
Hovedkontoret er placeret 20 km. nord for Aalborg. Hi-Con brandet omfatter også kontorer i Holland, Norge, Sverige og Finland.
Verdens bedst dokumenterede højstyrkebeton
Betegnelsen “højstyrkebeton” anvendes i dag om mange forskellige typer af betoner, men kun få af dem er gennemtestede og dokumenterede i tilstrækkelig grad. Hi-Con anvender oftest i2® (tidligere CRC®), som er verdens bedst dokumenterede type af højstyrkebeton.
Projektering
Hi-Con vil være førende med viden og kompetence inden for design, dimensionering og projektgennemførelse af High Performance Beton konstruktioner. Derfor besidder og videreudvikler vi kontinuerligt branchens førende kompetencer inden for disse områder.

Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik A/S

Telefonnr.: 97 92 25 22
Email: tilbud@tct.dk
Hjemmeside: www.tct.dk
Referencer: https://tct.dk/byggeri.aspx

TCT kan leverer og monterer stort set alle typer slapt armerede betonelementer og hvis kunden ønsker det, kan vi i samarbejde med vores underleverandører leverer den ”samlede elementpakke” hvor også evt. spændbetonen indgår. Det betyder at kunden kun har en kontaktperson til hele elementleverancen.
TCT har gennem tiden opført meget forskellige former for elementbyggeri. Vi har bl.a. leveret elementer til: Sygehuse, Etageboliger, Butiksbyggeri, Institutionsbyggeri og Kraftvarmeværker

RC Beton A/S

Telefonnr.: 86 65 80 55
Email: tilbud@rc.dk 
Hjemmeside: www.rc-beton.dk
Projekter hvor vi har monteret:
https://jyskraahus.dk/tag/rc-beton/

RC Beton producerer og leverer præfabrikerede skillevægs- og bagmurselementer i hele Danmark, til bl.a. etagebolig byggeri, landbrug og industri.
Vi producerer alle vægelementerne uden brug af robotter og leverer kvalitetsprodukter, samt god service til alle vores kunder.

SHT A/S

Telefonnr.: 60 12 88 60
Email: sht@sht.dk
Hjemmeside: www.sht.dk
Projekter hvor vi har monteret:
https://jyskraahus.dk/tag/sht/

SHT kan levere alle typer elementer til et elementbyggeri. Vi er specialister i produktion af Tegl elementer. Vi kan også levere en samlet pris på et råhus byggeri

PL Beton a/s

Telefonnr.: 56 96 42 17
Email: post@plbeton.dk
Hjemmeside: www.plbeton.dk

Vi er en virksomhed der har specialiseret os i de lidt mere komplicerede beton elementer. Vores spids kompetence er trapper, altaner og filigrandæk. 
Vi laver både grå beton elementer, terrazzo elementer og CRC Højstyrke elementer. 

Close Menu